Selecteer een pagina

Roos Broersen

Ik ben geboren in 1965 en groeide op in een groot gezin in Noord Holland. Na een HBO opleiding werkte ik jarenlang als loopbaanadviseur. Ik heb vele mensen individueel en in groepen begeleid rond motivatie, scholing en passend werk. Sinds 1997 werk ik als zelfstandig ondernemer, gemotiveerd om mensen en de omgeving tot bloei te laten komen.

Verlangend naar meer inspiratie begon ik als 28 jarige aan de school voor Zijnsoriëntatie. Sindsdien loop ik dit pad van levenskunst met plezier, toewijding, hobbels en vertrouwen. Het brengt me thuis in een natuurlijke wijze van zijn: nabij, eenvoudig, helder en vreugdevol. Ik werk sinds 1997 als leraar Zijnsoriëntatie in Utrecht en geef meditatieavonden, coaching, relatiewerk en inspiratiegroepen. Ik werk graag met mensen die nieuwsgierig en gemotiveerd zijn om hun ware aard en de inherente rijkdom van Zijn te ontdekken.

Ook heb ik een opleiding tot hovenier gevolgd en me toegelegd op groen-advies en tuinontwerp. Duurzaam groen is een weldaad en plezier voor plant, mens en dier. Met veel genoegen, kennis en ervaring maak ik natuurrijke tuinen: levendig, praktisch en gevarieerd, aansluitend bij de bewoners en de mogelijkheden van de plek. Ruim 20 jaar geef ik workshops en presentaties voor buurttuinen, volkstuinen, gemeenten en provincies. Ik geniet er van om het groenvak door te geven en blijf zelf ook graag leren.

Meer weten? Contact