Selecteer een pagina

Inspiratie: teksten 2

Vind de vrede om te accepteren wat je niet kunt veranderen,                                                       de moed om te veranderen wat verandering nodig heeft                                                               en de wijsheid om het verschil te zien.  Serenityprayer – R. Niebuhr

 

Wees je ervan bewust dat wat je denkt                                                                                               tot op grote hoogte de emoties schept die je voelt.                                                                         In werkelijkheid ben je het bewustzijn                                                                                                 waarin alle gedachten en emoties plaatsvinden.   Eckhart Tolle

 

Zodra men het inzicht aanvaardt
dat er zelfs tussen de innigst verbonden mensen
oneindige afstanden blijven bestaan,
kan zich een wonderbaarlijk samenleven ontwikkelen
als zij erin slagen                                                                                                                                 van de afstand tussen hen te houden,
waardoor het mogelijk wordt
de ander in zijn geheel                                                                                                                   tegen de hemel afgetekend te zien.   Rainer Maria Rilke