Selecteer een pagina

Lokatie

Adres: Doelenstraat 28a  3512 XJ Utrecht
De Doelenstraat ligt in de zuidpunt van de binnenstad van Utrecht, tussen Twijnstraat en Wijde Doelen.

Goed bereikbaar met fiets en OV. Lopend vanaf Utrecht CS ± 20 min. mooie route langs Catharijnesingel of Oude Gracht. Betaald P is mogelijk o.a. op het Nicolaas-kerkhof. Na de monumentale kloosterpoort rechtdoor lopen naar de voordeur onder de bogen. Bel aan op nr. 28a Tuinkamers Zijnsorientatie.

Tuinkamers Zijnsorientatie is gevestigd in het voormalige St. Nicolaas-klooster dat stamt uit 1407. Het indrukwekkende pand en de tuin zijn gerestaureerd in 1996. Er zijn diverse bedrijven en organisaties gevestigd. De aangename kloostersfeer en prettige representatieve ruimtes nodigen uit tot bezinning en inspiratie.

Vragen? Contact